Hľadá sa nový domov pre 3ročného psa

 Nájde sa pre neho nový domov?

Bad Boy z Tieňov lesa

narodený: 08.12.2020
DW N/N
rodičia: Beltaine Unega Wahya a "Drago" Tobrok Drogo Tar
rodokmeň TU

CHS z Tieňov lesa hľadá nový domov pre 3ročného psíka z vrhu B. Povahu má otvorenú a milú, k ľuďom je priateľský, ale vystačí si s jedným človekom, ku psom nie je agresívny. Aktuálne je nesvoj a trochu stratený. Bude potrebovať ustáliť v stabilnom prostredí, preto pre neho hľadáme človeka, ktorý je skúsený, trpezlivý, aktívny a venuje mu veľa svojho času. Ktorý vie, ako pracovať so psom, obzvlášť s čsv. Vhodnejší je k mužovi. Nie je vhodný na obrany, nie je vhodný pre začiatočníka, ani pre rodinu s veľmi malými deťmi. Do chovu pravdepodobne nebude vhodný, pretože zrejme nespĺňa minimálnu hranicu povolenej výšku (skúsime to overiť meraním). Je nižší a jemnejšieho typu, nemá typický samčí výraz. 
Má tendenciu utekať, preto je v neprítomnosti človeka nevyhnutnosťou pevný koterec, bez veľkých medzier - vie ľahko vyliezť, preliezť, preskočiť - 2 metre dá z miesta, bez rozbehu. A je rovnako mazaný všetkými masťami ako ktorékoľvek iné čsv.
Aktuálne je umiestnený v hoteli u nášho vycvikára a v prípade záujmu o neho je nutné si dohodnúť stretnutie. Chceme vidieť a spoznať človeka, ktorému bude patriť. Nepôjde automaticky prvému záujemcovi, ktorý si o neho povie. Pôjde k takému, ktorý pre neho bude vhodný. 
Počas Veľkej noci nebudeme podávať informácie, ani prijímať návštevy. Tiež sme iba ľudia a budeme sa venovať súkromným a pracovným záležitostiam. Za pochopenie ďakujeme.
Kontakt na mňa: 0915 622 876 alebo e-mail: zuzankazh@gmail.com. V prípade, že vám nezdvihnem alebo nezavolám ihneď naspäť, poprosím o zhovievavosť, venujem sa práci a ozvem sa čoskoro.











Komentáre

Obľúbené príspevky

Kontaktný formulár

Meno

E-mail *

Správa *